Stankoverlast Dordrecht

Heeft u in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht last van een vervelende lucht die uit uw gootsteen komt? Loodgieter Dordrecht helpt u bij deze stankoverlast. Onze rioolspecialisten sporen meteen de oorzaak van uw probleem op. Vaak betreft het een verstopping of lekkage. Een enkele keer wordt de stank veroorzaakt door ongedierte.

Wij lossen uw stankoverlast op door vast te stellen waar de bron van de stank zit. Dit doen we met behulp van een speciale riool-camera. Hier zit een draaibare camerakop op. Zo kunnen we in uw riolering kijken.

De oorzaak van stankoverlast

In oudere huizen worden lekkages vaak veroorzaakt door wortels die door leidingen groeien. In nieuwere huizen is er vaak sprake van een verkeerde montage, waardoor leidingen niet goed op elkaar aansluiten. In beide gevallen ontstaat er een open verbinding met het riool. Dit ruikt u vervolgens in uw badkamer, toilet of keuken.

Na een inspectie repareren we uw lekkage of verhelpen we uw verstopping meteen. Wij bieden een 100% oplossingsgarantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u ons heeft ingeschakeld.

Meer over onze diensten weten? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in.