Teamfoto KR loodgieters- en installatiebedrijf
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Wateringen

Bad plaatsen Dordrecht

Niets is zo ontspannend als een heerlijk warm bad in uw eigen badkamer. Heeft u behoefte aan een ligbad in uw badkamer of is het tijd voor een nieuwe en eigentijdse uitstraling? Als u nog geen bad heeft of als uw badkamer toe is aan een upgrade, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De badkamerspecialisten van KR loodgieters- en installatiebedrijf zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Onze badkamerspecialisten helpen u graag bij het vinden van het beste bad voor uw badkamer en uw wensen. Van een luxueus bubbelbad of jacuzzi tot een ruim groot ligbad zonder overbodige extra's.

Bad vervangen Dordrecht

Het vervangen van een bad kan een complex karwei zijn. Welke soort baden kunnen op dezelfde plek worden geïnstalleerd? Moeten er ook leidingen worden verlegd? Als u wilt weten wat de beste opties zijn, dan kunt u rekenen op onze loodgieters die graag naar Dordrecht komen voor een situatieopname en advies.

Wij begrijpen dat u zich geen zorgen wilt maken en daarom zorgen onze professionele monteurs voor de vervanging van uw bad. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0174 799 100 of een bericht achterlaten met behulp van het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk bij u langskomen om alles te bespreken.

Mogelijkheden bad plaatsen in Dordrecht

In de laatste jaren is de keuze in baden exorbitant toegenomen. Er zijn talrijke opties beschikbaar met betrekking tot vorm, omvang en functionaliteit. Bij KR loodgieters- en installatiebedrijf volgen onze loodgieters altijd de nieuwste ontwikkelingen en helpen ze u graag bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Soorten baden

Het is essentieel om te weten welk soort bad en welke afmetingen het beste passen in uw badkamer. Wilt u graag een ronde badkuip of prefereert u toch een langwerpige variant? Gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaand bad of denkt u aan een bad-douche combinatie?

Indien u geen grote badkamer heeft, kan het installeren van een bad-douche combinatie een oplossing zijn om ruimte te besparen. Uw comfort in de badkuip mag nooit vergeten worden. Het is verstandig om u uitgebreid te laten voorlichten over alle opties die beschikbaar zijn.

Met een hoekbad kunt u effectief gebruikmaken van de beperkte ruimte in uw badkamer. Zelfs baden met moeilijke hoeken kunnen perfect worden aangepast aan de afmetingen van uw badkamer. Het inbouwen van zowel ligbaden als hoekbaden en bad-douche combinaties is een goede manier om extra ruimte te besparen.

Als u graag kiest voor luxe en elegantie, dan is een vrijstaand bad de ideale optie. Baden zijn er in allerlei vormen en afmetingen te vinden. Het is dan ook vooral belangrijk om een beeld te hebben van hoe u de badkamer in wilt richten voor u een bad laat plaatsen.

Functionaliteiten en extra's

Of u nu kiest voor een klein bad of een groot bad, er zijn verschillende functies en extra's waar u uit kunt kiezen. Voor degenen die houden van lezen in bad, is het hebben van een boekenplankje dat niet nat kan worden een absolute must-have. Met de juiste financiële middelen is alles haalbaar.

Is het uw wens dat uw bad ook als bubbelbad of jacuzzi kan fungeren? Bij ons is dat zeker mogelijk! Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van diverse baden in Dordrecht. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0174 799 100 om vrijblijvend te praten over de verschillende mogelijkheden.


KR loodgieters- en installatiebedrijf staat voor u klaar in Dordrecht
Over ons

Ons toegewijde team gaat met uiterste zorg te werk en onze voldoening is pas compleet wanneer jij tevreden bent. Daarom hechten we veel waarde aan een grondige bespreking vooraf, zodat je niet... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0174 799 100

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor bad plaatsen?

Over KR loodgieters- en installatiebedrijf

Ons toegewijde team gaat met uiterste zorg te werk en onze voldoening is pas compleet wanneer jij tevreden bent. Daarom hechten we veel waarde aan een grondige bespreking vooraf, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Samen met jou streven we ernaar om een doeltreffende en passende oplossing te vinden voor jouw loodgietersklus, met als resultaat dat jouw woning in uitstekende conditie blijft. Door onze gezamenlijke inspanningen zorgen we ervoor dat jouw specifieke behoeften en wensen volledig worden begrepen en vertaald naar een hoogwaardige dienstverlening.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,Erkend leerbedrijf,STEK-certificering,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter