Teamfoto KR loodgieters- en installatiebedrijf
Lekkage verhelpen in Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Wateringen

Lekkage verhelpen in Dordrecht

Onze ervaren loodgieters zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages in Dordrecht om extra schade te voorkomen. Onze ervaren loodgieters gaan graag aan de slag om de lekkage te verhelpen en eventuele extra schade te voorkomen. Bij KR loodgieters- en installatiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het repareren en vernieuwen van al het leidingwerk.

Lekkages kunnen worden opgedeeld in twee belangrijke groepen; zichtbare lekkages en verborgen lekkages. Dit onderscheid is erg belangrijk voor het voorkomen van extra schade en het verhelpen van de lekkage. Bij KR loodgieters- en installatiebedrijf zijn we altijd beschikbaar om u snel van advies en de juiste oplossing te voorzien!

Zichtbare lekkages

Een lekkage is vaak snel te herkennen aan het water dat uit een leiding of afvoer ontsnapt. Als er water duidelijk lekt uit een zichtbare leiding of afvoer, dan zijn onze loodgieters van KR loodgieters- en installatiebedrijf snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Als er sprake is van een lekkage, kunnen onze vakbekwame loodgieters u snel helpen bij het verhelpen van het probleem.

Wij beschikken over ervaren loodgieters die gespecialiseerd zijn in het oplossen en herstellen van lekkages in Dordrecht. Zij hebben de benodigde kennis en vaardigheden om de lekkage snel en vakkundig te verhelpen. Wanneer wij een melding ontvangen, staan wij direct voor u klaar om noodreparaties uit te voeren en de schade te beperken. Bel met 0174 799 100 en maak meteen een afspraak.

Lekkage in huis is altijd vervelend
KR loodgieters- en installatiebedrijf weet hoe vervelend lekkage in huis is; wij handelen snel!

Verborgen lekkages

Soms is het niet zichtbaar waar een lekkage vandaan komt, zelfs niet met het blote oog. Het kan gebeuren dat de watermeter blijft lopen, terwijl de oorzaak van de lekkage verborgen blijft. Bij een vochtplek in de muur of het plafond is het niet altijd de situatie dat de lekkage zich daar bevindt.

Het is geen makkelijke opgave voor onze loodgieters om deze verborgen lekkages te lokaliseren. Opsporen van lekkages zonder speciale lekdetectie-apparatuur leidt meestal tot veel hak- en breekwerk. We realiseren ons dat dit niet de ideale situatie is!

Voor dit soort gevallen hebben wij nauwe banden met betrouwbare lekdetectiebedrijven in Dordrecht. Bel ons en wij zorgen ervoor dat u geen onnodig hak- en breekwerk hoeft te doen. Heeft u te maken met lekkages in Dordrecht? Neem dan telefonisch contact op via 0800-5663443.

KR loodgieters- en installatiebedrijf staat voor u klaar in Dordrecht
Over ons

Ons toegewijde team gaat met uiterste zorg te werk en onze voldoening is pas compleet wanneer jij tevreden bent. Daarom hechten we veel waarde aan een grondige bespreking vooraf, zodat je niet... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0174 799 100

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over KR loodgieters- en installatiebedrijf

Ons toegewijde team gaat met uiterste zorg te werk en onze voldoening is pas compleet wanneer jij tevreden bent. Daarom hechten we veel waarde aan een grondige bespreking vooraf, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Samen met jou streven we ernaar om een doeltreffende en passende oplossing te vinden voor jouw loodgietersklus, met als resultaat dat jouw woning in uitstekende conditie blijft. Door onze gezamenlijke inspanningen zorgen we ervoor dat jouw specifieke behoeften en wensen volledig worden begrepen en vertaald naar een hoogwaardige dienstverlening.