Teamfoto KR loodgieters- en installatiebedrijf
Verwarmingswerkzaamheden Dordrecht Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Wateringen

Verwarmingswerkzaamheden Dordrecht

De meeste loodgieters zijn niet gespecialiseerd in verwarmingswerk. Dat houdt in dat niet elke klus aan de verwarming door een loodgieter kan worden uitgevoerd. KR loodgieters- en installatiebedrijf biedt echter altijd de beste en breedste service!

Heeft u hulp nodig bij klussen aan de radiatoren en verwarmingselementen in Dordrecht? Dan kunt u vertrouwen op de expertise van KR loodgieters- en installatiebedrijf. Met onze hulp zijn de werkzaamheden aan het plaatsen, weghalen, repareren en afkoppelen van radiatoren en verwarmingselementen zo geklaard. KR loodgieters- en installatiebedrijf staat voor u klaar om u te helpen met uw klus.

Radiator geplaatst door een loodgieter
Schakel een loodgieter van KR loodgieters- en installatiebedrijf in voor verwarmingswerk in Dordrecht.

Centrale- en vloerverwarming

Helaas kunnen wij u niet van hulp voorzien bij storingen en installatie van uw centrale verwarming en vloerverwarming. Ook voor klussen aan warmtepompen, boilers en geisers geldt dit. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we contacten met vakmensen die zich volledig hebben toegelegd op dit vakgebied opgebouwd.

Wilt u uw verwarmingsklus professioneel laten afhandelen? Blijf niet met vragen zitten en neem contact met ons op! Wanneer u belt naar 0800-5663443, brengen wij u direct in contact met de juiste CV monteur.

KR loodgieters- en installatiebedrijf staat voor u klaar in Dordrecht
Over ons

Ons toegewijde team gaat met uiterste zorg te werk en onze voldoening is pas compleet wanneer jij tevreden bent. Daarom hechten we veel waarde aan een grondige bespreking vooraf, zodat je niet... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0174 799 100

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over KR loodgieters- en installatiebedrijf

Ons toegewijde team gaat met uiterste zorg te werk en onze voldoening is pas compleet wanneer jij tevreden bent. Daarom hechten we veel waarde aan een grondige bespreking vooraf, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Samen met jou streven we ernaar om een doeltreffende en passende oplossing te vinden voor jouw loodgietersklus, met als resultaat dat jouw woning in uitstekende conditie blijft. Door onze gezamenlijke inspanningen zorgen we ervoor dat jouw specifieke behoeften en wensen volledig worden begrepen en vertaald naar een hoogwaardige dienstverlening.