Lekkage badkamer

Heeft u een lekkage in uw badkamer? Als loodgieter komen graag voor u in actie. In veel badkamers komen waterleidingen en afvoerleidingen samen. Hierdoor is de kans op lekkages groter. Het is belangrijk dat alle leidingen perfect op elkaar aangesloten zijn. Bij een verkeerde montage ontstaat al gauw een lekkage. Kiest u voor de door ons aangedragen professional? Dan kiest u voor zekerheid. Wij hebben een 100% oplossingsgarantie. Wij lossen uw lekkage in uw badkamer efficiënt en vakkundig op.

Waarom ons inschakelen bij lekkage badkamer?

Een lekkage kan veel schade veroorzaken, ook in uw badkamer. Vochtplekken zijn namelijk niet altijd zichtbaar. Vaak komen deze bij lekkages ook onder vloeren voor. Dit zijn niet alleen broedplaatsen voor schimmels, ze richten ook waterschade aan. Hoe langer u wacht, hoe meer schade er ontstaat. Het is dus belangrijk om er op tijd bij te zijn.

Denkt u dat u te maken heeft met een lekkage? Neem dan contact met ons op. In geval van nood kunt u ons 24 uur per dag bereiken, 7 dagen per week. Heeft u liever eerst inzicht in uw kosten? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan.